Kiaulienos faršą suminkiau su 1 kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, virtomis morkomis, brokoliais, pievagrybiais, išspaustu česnaku, druska bei pipirais. Iš gautos masės suformavau kepsnius ir apvoliojau juos paeiliui miltų bei kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kepiau keptuvėje su aliejumi ir patiekiau su bulvių koše bei daržovėmis. Skanaus!
Autorius: Jurga
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
100 gramų morkų (virtos)
1 vienetas svogūnų
400 gramų kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 stiklinė džiūvesėlių
6 vienetai pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
100 gramų brokolių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos faršą suminkiau su 1 kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, virtomis morkomis, brokoliais, pievagrybiais, išspaustu česnaku, druska bei pipirais. Iš gautos masės suformavau kepsnius ir apvoliojau juos paeiliui miltų bei kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kepiau keptuvėje su aliejumi ir patiekiau su bulvių koše bei daržovėmis. Skanaus!