2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (pasta su česnakais)
2 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus (tamsus)
6 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronus išvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje ir išvirusius perplaukite šaltu vandeniu. Ryžių actą sumaišykite su sezamų aliejumi, sojos padažu, medumi, čili pasta bei maltu šviežiu imbieru. Vandenyje su prieskoniais išvirtą vištienos krūtinėlę suplėšykite į nedidelius gabalėlius ir supjaustykite agurkus griežinėliais. Išvirtus makaronus viename dubenyje sumaišykite su vištiena bei agurkais, viską paskirstyti į lėkštes, apšlakstykite sumaišytu padažu, apibarstykite skrudintais riešutais, smulkintais svogūnų laiškais ir patiekite su mėgstamomis salotomis. Skanaus.
2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (pasta su česnakais)
2 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus (tamsus)
6 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronus išvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje ir išvirusius perplaukite šaltu vandeniu. Ryžių actą sumaišykite su sezamų aliejumi, sojos padažu, medumi, čili pasta bei maltu šviežiu imbieru. Vandenyje su prieskoniais išvirtą vištienos krūtinėlę suplėšykite į nedidelius gabalėlius ir supjaustykite agurkus griežinėliais. Išvirtus makaronus viename dubenyje sumaišykite su vištiena bei agurkais, viską paskirstyti į lėkštes, apšlakstykite sumaišytu padažu, apibarstykite skrudintais riešutais, smulkintais svogūnų laiškais ir patiekite su mėgstamomis salotomis. Skanaus.