• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (švieži arba džiovinti)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 250 gramų makaronų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 80 gramų maskarponės sūrio
  • 80 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite verdančiame pasūdytame vandenyje makaronus.
    Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite jų odą ir supjaustykite kubeliais.
    Keptuvėje su šiek tiek aliejaus keletą minučių pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką.
    Sudėkite susmulkintus pomidorus ir pakepinkite, kol išgaruoja iš jų skystis.
    Paskaninkite druska, pipirais ir bazilikais.
    Galiausiai sudėkite į keptuvę smulkintą maskarponės sūrį ir pakaitinkite, kol jis ištirpsta.
    Viską sumaišykite su išvirtais bei nusunktais šiltais makaronais ir sudėkite į keramikinį kepimo indą.
    Ant viršaus sudėkite supjaustytą mocarela sūrį, pabarstykite džiovintais bazilikais ir pakepinkite apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus!

Autorius: Gerda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (švieži arba džiovinti)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 250 gramų makaronų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 80 gramų maskarponės sūrio
  • 80 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite verdančiame pasūdytame vandenyje makaronus.
    Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite jų odą ir supjaustykite kubeliais.
    Keptuvėje su šiek tiek aliejaus keletą minučių pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką.
    Sudėkite susmulkintus pomidorus ir pakepinkite, kol išgaruoja iš jų skystis.
    Paskaninkite druska, pipirais ir bazilikais.
    Galiausiai sudėkite į keptuvę smulkintą maskarponės sūrį ir pakaitinkite, kol jis ištirpsta.
    Viską sumaišykite su išvirtais bei nusunktais šiltais makaronais ir sudėkite į keramikinį kepimo indą.
    Ant viršaus sudėkite supjaustytą mocarela sūrį, pabarstykite džiovintais bazilikais ir pakepinkite apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus!

Autorius: Gerda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų