Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. Kumpį supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite keptuvėje 2-3 minutes. Po to sudėkite pievagrybius (tinka ir švieži, ir marinuoti). Supilkite grietinėlę, pridėkite prieskonių ir kaitinkite, kol grietinėlė užvirs. Nukelkite nuo ugnies ir sumaišykite su žirniais, makaronais. Į lėkštes sudėtus makaronus apibarstykite sūriu.
Skanaus!
Autorius: Giedrė
INGREDIENTAI:
1 sauja žirnių
300 gramų makaronų
200 gramų pievagrybių
150 mililitrų grietinėlės (15-35 proc. riebumo)
1 sauja pieno
šiek tiek prieskonių
200 gramų kumpio (rūkytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. Kumpį supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite keptuvėje 2-3 minutes. Po to sudėkite pievagrybius (tinka ir švieži, ir marinuoti). Supilkite grietinėlę, pridėkite prieskonių ir kaitinkite, kol grietinėlė užvirs. Nukelkite nuo ugnies ir sumaišykite su žirniais, makaronais. Į lėkštes sudėtus makaronus apibarstykite sūriu.