• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja žirnių
  • 300 gramų makaronų
  • 200 gramų pievagrybių
  • 150 mililitrų grietinėlės (15-35 proc. riebumo)
  • 1 sauja pieno
  • šiek tiek prieskonių
  • 200 gramų kumpio (rūkytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės.
    Kumpį supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite keptuvėje 2-3 minutes. Po to sudėkite pievagrybius (tinka ir švieži, ir marinuoti). Supilkite grietinėlę, pridėkite prieskonių ir kaitinkite, kol grietinėlė užvirs.
    Nukelkite nuo ugnies ir sumaišykite su žirniais, makaronais.
    Į lėkštes sudėtus makaronus apibarstykite sūriu.

    Skanaus!

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja žirnių
  • 300 gramų makaronų
  • 200 gramų pievagrybių
  • 150 mililitrų grietinėlės (15-35 proc. riebumo)
  • 1 sauja pieno
  • šiek tiek prieskonių
  • 200 gramų kumpio (rūkytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės.
    Kumpį supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite keptuvėje 2-3 minutes. Po to sudėkite pievagrybius (tinka ir švieži, ir marinuoti). Supilkite grietinėlę, pridėkite prieskonių ir kaitinkite, kol grietinėlė užvirs.
    Nukelkite nuo ugnies ir sumaišykite su žirniais, makaronais.
    Į lėkštes sudėtus makaronus apibarstykite sūriu.

    Skanaus!

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų