Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Pridėkite raudonųjų čili pipirų, susmulkintą česnaką ir pakepinkite apie 1 minutę. Sudėkite krevetes ir maišant pakepinkite apie 5 minutes. Išimkite pakepintas krevetes. Supilkite į keptuvę vyną bei citrinų sultis ir užvirkite. Troškinkite apie 3-5 minutes, kol maždaug pusę skysčio išgaruos. Tuomet sudėkite sviestą ir, kai jis ištirpsta, išjunkite ugnį. Sudėkite į lėkštes pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus, sudėkite pakepintas krevetes, apibarstykite petražolėmis ir apšlakstykite pasiruoštu padažu. Skanaus.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Pridėkite raudonųjų čili pipirų, susmulkintą česnaką ir pakepinkite apie 1 minutę. Sudėkite krevetes ir maišant pakepinkite apie 5 minutes. Išimkite pakepintas krevetes. Supilkite į keptuvę vyną bei citrinų sultis ir užvirkite. Troškinkite apie 3-5 minutes, kol maždaug pusę skysčio išgaruos. Tuomet sudėkite sviestą ir, kai jis ištirpsta, išjunkite ugnį. Sudėkite į lėkštes pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus, sudėkite pakepintas krevetes, apibarstykite petražolėmis ir apšlakstykite pasiruoštu padažu. Skanaus.