Į pasūdytą verdantį vandenį sudėti makaronus, įpilti šaukštą aliejaus, virti 10 min. Į keptuvę su aliejumi sudėti supjaustytus pievagrybius, daržoves ir apskritimukais supjaustytas dešreles. Patroškinti 10 min ir sudėti grietinę, pomidorų padažą, pagardinti druska, pipirais, prieskoniais pagal skonį. Ant sudėtų į lėkštę virtų makaronų uždėti troškinį. Skanaus!
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek dešrelių (pieniškos, 3-4)
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
šiek tiek makaronų (figūriniai, pakuotė)
300 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui, virimui)
2 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek prieskonių
šiek tiek daržovių (šaldytos, pakuotė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į pasūdytą verdantį vandenį sudėti makaronus, įpilti šaukštą aliejaus, virti 10 min. Į keptuvę su aliejumi sudėti supjaustytus pievagrybius, daržoves ir apskritimukais supjaustytas dešreles. Patroškinti 10 min ir sudėti grietinę, pomidorų padažą, pagardinti druska, pipirais, prieskoniais pagal skonį. Ant sudėtų į lėkštę virtų makaronų uždėti troškinį. Skanaus!