• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (Bolognesse padažui)
  • 1 vienetas morkų (Bolognesse padažui)
  • 1 vienetas svogūnų (Bolognesse padažui)
  • 500 gramų kiaulės faršo (Bolognesse padažui)
  • 50 gramų kvietinių miltų (Bešamelio padažui)
  • 500 mililitrų pieno (Bešamelio padažui)
  • 150 mililitrų pieno (Bolognesse padažui)
  • 400 gramų pomidorų sulčių (Bolognesse padažui)
  • 400 gramų makaronų (Canelloni)
  • 1 sauja pieno (Bešamelio padažui)
  • šiek tiek druskos (Bešamelio padažui)
  • šiek tiek druskos (Bolognesse padažui)
  • šiek tiek aliejaus
  • 50 gramų sviesto (Bešamelio padažui)
  • šiek tiek kumino (Bolognesse padažui)
  • šiek tiek krapų (Bešamelio padažui)
  • šiek tiek provanso žolelių (Bolognesse padažui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (Bolognesse padažui)
  • 1 vienetas morkų (Bolognesse padažui)
  • 1 vienetas svogūnų (Bolognesse padažui)
  • 500 gramų kiaulės faršo (Bolognesse padažui)
  • 50 gramų kvietinių miltų (Bešamelio padažui)
  • 500 mililitrų pieno (Bešamelio padažui)
  • 150 mililitrų pieno (Bolognesse padažui)
  • 400 gramų pomidorų sulčių (Bolognesse padažui)
  • 400 gramų makaronų (Canelloni)
  • 1 sauja pieno (Bešamelio padažui)
  • šiek tiek druskos (Bešamelio padažui)
  • šiek tiek druskos (Bolognesse padažui)
  • šiek tiek aliejaus
  • 50 gramų sviesto (Bešamelio padažui)
  • šiek tiek kumino (Bolognesse padažui)
  • šiek tiek krapų (Bešamelio padažui)
  • šiek tiek provanso žolelių (Bolognesse padažui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus apvirti, bet nepervirti. Svarbu įpilti truputį aliejaus, kad verdant jie nesuliptų.
    Tada, ruošiame mėsos padažą: daržoves, supjaustytas kubeliais pakepiname keptuvėje, su trupučiu sviesto ir aliejaus.
    Kai daržovės suminkštės sudėkite mėsą, ją apkepinkite.
    Supilkite pomidorus savo sultyse.
    Supilkite pieną.
    Troškinkite iki tol, kol išgaruos skystis.
    Kai skystis išgaruos galite sudėti prieskonius.
    Bešamelio padažas: puode ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Supilkite pieną ir nuolatos maišykite, kol sutirštės. Sudėkite fermentinį sūrį, SANTA MARIA krapus bei įdėkite druskos.
    Į makaronus kimškite mėsos padažą ir dėkite vieną po kito į kepimo formą. Kai jau sudėsite visus įdarytus makaronus užpilkite bešamelio padažą. Ir apibarstykite fermentiniu sūriu.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų