• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 410 gramų pomidorų pastos (konservuoti, be odelės)
  • 410 gramų pupelių (konservuotos, raudonos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (bazilikas, rozmarinas ir kt.)
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 500 gramų mesos (faršas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną supjaustome (smulkiau ar stambiau) ir apkepame įkaitintame aliejuje. Ant apkeptų svogūnų dedame mėsos faršą, pabarstome druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, sudedame smulkiai pjaustytą čili pipirą ir viską kepame 10 - 15 minučių.

    Į puodą įpilame 250 ml vandens. Vandeniui užvirus, pirmiausia supilame pomidorus (pertrintus iki vientisos masės). Tada į puodą pilame pupeles (su visu skysčiu) ir sudedame visą keptuvės turinį. Verdame 10 -15 minučių ir pagardiname druska bei pipirais.

    Rekomenduojama pateikti karštą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir valgyti su česnakine bugete.

    Skanaus

Autorius: Lukštukas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 410 gramų pomidorų pastos (konservuoti, be odelės)
  • 410 gramų pupelių (konservuotos, raudonos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (bazilikas, rozmarinas ir kt.)
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 500 gramų mesos (faršas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną supjaustome (smulkiau ar stambiau) ir apkepame įkaitintame aliejuje. Ant apkeptų svogūnų dedame mėsos faršą, pabarstome druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, sudedame smulkiai pjaustytą čili pipirą ir viską kepame 10 - 15 minučių.

    Į puodą įpilame 250 ml vandens. Vandeniui užvirus, pirmiausia supilame pomidorus (pertrintus iki vientisos masės). Tada į puodą pilame pupeles (su visu skysčiu) ir sudedame visą keptuvės turinį. Verdame 10 -15 minučių ir pagardiname druska bei pipirais.

    Rekomenduojama pateikti karštą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir valgyti su česnakine bugete.

    Skanaus

Autorius: Lukštukas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų