• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas jaučio kumpio
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 100 mililitrų pieno
  • 7 galvos svogūnų
  • šiek tiek provanso žolelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas jaučio kumpio
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 100 mililitrų pieno
  • 7 galvos svogūnų
  • šiek tiek provanso žolelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10 min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą tuo geriau jus laikysies ant iešmu kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebebus ir kepame ant žarijų.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų