Razinas reikia nuplikyti verdančiu vandeniu. Sviestą išsukti su cukrumi. Sausainius sutrupinti, varškę gerai pertrinti. Tada viską sumaišyti. Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje. Po to sukrėsti masę ant polietileninės plėvelės ir suformuoti vyniotinį. Suformuotą vyniotinį dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Sustingusį pjaustyti ir mėgautis. Skanaus.
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
400 gramų sausainių (geriau rudi)
400 gramų varškės
200 gramų sviesto
100 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Razinas reikia nuplikyti verdančiu vandeniu. Sviestą išsukti su cukrumi. Sausainius sutrupinti, varškę gerai pertrinti. Tada viską sumaišyti. Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje. Po to sukrėsti masę ant polietileninės plėvelės ir suformuoti vyniotinį. Suformuotą vyniotinį dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Sustingusį pjaustyti ir mėgautis. Skanaus.