Virtas bulves permalame, įdedame miltų, kiaušinių ir gerai išminkome. Iš gautos masės suformuojame picos paplotį ir užtepame ant jo pomidorų padažo. Tuomet sudedame susmulkintas parūkytas dešreles, raudonuosius svogūnus, majonezą, picos prieskonius, baziliką, smulkintus raugintus agurkus ir tarkuotą sūrį. Kepame apie 20-35 min. 175 laipsnių temperatūroje. Valgome šiltą. Skanaus.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
300 gramų agurkų (rauginti)
šiek tiek bazilikų
1 kilogramas bulvių
2 vienetai svogūnų (raudonieji)
2 vienetai kiaušinių (virti)
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
4 vienetai dešrelių (parūkytos)
200 gramų majonezo
1 stiklinė pomidorų padažo
šiek tiek pieno
šiek tiek prieskonių (picos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtas bulves permalame, įdedame miltų, kiaušinių ir gerai išminkome. Iš gautos masės suformuojame picos paplotį ir užtepame ant jo pomidorų padažo. Tuomet sudedame susmulkintas parūkytas dešreles, raudonuosius svogūnus, majonezą, picos prieskonius, baziliką, smulkintus raugintus agurkus ir tarkuotą sūrį. Kepame apie 20-35 min. 175 laipsnių temperatūroje. Valgome šiltą. Skanaus.