INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus („Demerara“)
- 3 vienetai obuolių
- 50 gramų sviesto
- 3 valgomieji šaukštai razinų
- 6 vienetai lietinių blynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupti, išimti šerdį ir supjaustyti kubeliais.
Razinas nuplauti ir pamerkti vandenyje ar rome.
Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti obuolius ir maišant pakepti apie 5 minutes.
Tada apibarstyti cukrumi, suberti razinas ir dar kelias minutes kepti.
Dėti įdaro ant lietinio blyno vidurio, padaryti ryšulėlius ir surišti apelsinų žievele ar gražiai persmeigti mediniu pagaliuku.
Dėti į sviestu pateptą kepimo indą, palaistyti tirpintu sviestu ir kepti apie 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10-15 minučių.
Skanaus.
Autorius: http://forelle.blogas.lt