• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • 1.5 stiklinės vandens
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia pasiruošiame tešlą. Į dubenį įmušame kiaušinius, įberiame šiek tiek druskos ir išplakame. Į išplaktą kiaušinį pilame pieną bei vandenį, maišydami beriame miltus ir viską gerai išmaišome iki vientisos skystos masės.
    Pasiruošiame įdarą. Sutarkuojame sūrį. Nulupame, nuplauname ir smulkiai supjaustome svogūną. Dedame į keptuvę faršą, pabarstome druska bei pipirais, šiek tiek pakepiname, sudedame smulkintą svogūną ir dar truputį pakepiname.
    Paimame švarią keptuvę, patepame aliejumi, įkaitiname, pilame 2 šaukštus tešlos ir kepame lietinius blynus.
    Ant apkepto blyno dedame faršą su svogūnais ir šiek tiek tarkuoto fermentinio sūrio. Suvyniojame blyną į ritinėlį ir tuomet gautą ritinėlį dar susukame kaip parodyta nuotraukoje.
    Prieš patiekiant dar apkepame blynus keptuvėje, kad gražiai parustų ir ištirptų sūris.
    Skanaus!

Autorius: Greta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • 1.5 stiklinės vandens
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia pasiruošiame tešlą. Į dubenį įmušame kiaušinius, įberiame šiek tiek druskos ir išplakame. Į išplaktą kiaušinį pilame pieną bei vandenį, maišydami beriame miltus ir viską gerai išmaišome iki vientisos skystos masės.
    Pasiruošiame įdarą. Sutarkuojame sūrį. Nulupame, nuplauname ir smulkiai supjaustome svogūną. Dedame į keptuvę faršą, pabarstome druska bei pipirais, šiek tiek pakepiname, sudedame smulkintą svogūną ir dar truputį pakepiname.
    Paimame švarią keptuvę, patepame aliejumi, įkaitiname, pilame 2 šaukštus tešlos ir kepame lietinius blynus.
    Ant apkepto blyno dedame faršą su svogūnais ir šiek tiek tarkuoto fermentinio sūrio. Suvyniojame blyną į ritinėlį ir tuomet gautą ritinėlį dar susukame kaip parodyta nuotraukoje.
    Prieš patiekiant dar apkepame blynus keptuvėje, kad gražiai parustų ir ištirptų sūris.
    Skanaus!

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų