Užpilame kuskusą vandeniu ir paliekame 30 min. pabrinkti. Mėsą sumaišome su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, česnaku, kuminu, cinamonu, kapotais riešutais bei kiaušiniu. Galiausiai sudedame nusunktą kuskusą ir gerai išminkome mėsą. Padalina gautą masę į 12-15 gabaliukų ir suformuojame ant iešmelių pailgus kukulius. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir vartant gerai apkepame kebabus. Taip pat šiuos kebabus galima kepti orkaitėje. Patiekiame šiltus su pita ir daržovėmis. Skanaus.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1/4 stiklinės kedro riešutų (kapoti)
1 vienetas svogūnų
750 gramų jautienos faršo
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė vandens
šiek tiek druskos
1/4 stiklinės kuskuso
1 arbatinis šaukštelis kumino (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užpilame kuskusą vandeniu ir paliekame 30 min. pabrinkti. Mėsą sumaišome su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, česnaku, kuminu, cinamonu, kapotais riešutais bei kiaušiniu. Galiausiai sudedame nusunktą kuskusą ir gerai išminkome mėsą. Padalina gautą masę į 12-15 gabaliukų ir suformuojame ant iešmelių pailgus kukulius. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir vartant gerai apkepame kebabus. Taip pat šiuos kebabus galima kepti orkaitėje. Patiekiame šiltus su pita ir daržovėmis. Skanaus.