• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1/4 stiklinės kedro riešutų (kapoti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 750 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1/4 stiklinės kuskuso
  • 1 arbatinis šaukštelis kumino (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilame kuskusą vandeniu ir paliekame 30 min. pabrinkti.
    Mėsą sumaišome su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, česnaku, kuminu, cinamonu, kapotais riešutais bei kiaušiniu.
    Galiausiai sudedame nusunktą kuskusą ir gerai išminkome mėsą.
    Padalina gautą masę į 12-15 gabaliukų ir suformuojame ant iešmelių pailgus kukulius.
    Įkaitiname keptuvėje aliejų ir vartant gerai apkepame kebabus.
    Taip pat šiuos kebabus galima kepti orkaitėje.
    Patiekiame šiltus su pita ir daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1/4 stiklinės kedro riešutų (kapoti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 750 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1/4 stiklinės kuskuso
  • 1 arbatinis šaukštelis kumino (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilame kuskusą vandeniu ir paliekame 30 min. pabrinkti.
    Mėsą sumaišome su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, česnaku, kuminu, cinamonu, kapotais riešutais bei kiaušiniu.
    Galiausiai sudedame nusunktą kuskusą ir gerai išminkome mėsą.
    Padalina gautą masę į 12-15 gabaliukų ir suformuojame ant iešmelių pailgus kukulius.
    Įkaitiname keptuvėje aliejų ir vartant gerai apkepame kebabus.
    Taip pat šiuos kebabus galima kepti orkaitėje.
    Patiekiame šiltus su pita ir daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų