• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (džiovinti/švieži)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 50 gramų lešių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 litro sultinio (daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą sultinį, įdėkite druskos, sudėkite nuplautus lęšius, užvirkite ir virkite apie 15 min.
    Tuo tarpu smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite jį apie 5 min. keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
    Pakepintus svogūnus sudėkite į sriubą.
    Suminkykite kiaulienos faršą su prieskoniais ir iš gautos masės suformuokite mažus kukuliukus.
    Dėkite kukuliukus į sriubą, pridėkite lauro lapų ir virkite, kol kukuliai ir lęšiai gerai išvirs.
    Tuomet pridėkite krapų, prieskonių, pavirkite dar apie 5 min. ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Kamilė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (džiovinti/švieži)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 50 gramų lešių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 litro sultinio (daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą sultinį, įdėkite druskos, sudėkite nuplautus lęšius, užvirkite ir virkite apie 15 min.
    Tuo tarpu smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite jį apie 5 min. keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
    Pakepintus svogūnus sudėkite į sriubą.
    Suminkykite kiaulienos faršą su prieskoniais ir iš gautos masės suformuokite mažus kukuliukus.
    Dėkite kukuliukus į sriubą, pridėkite lauro lapų ir virkite, kol kukuliai ir lęšiai gerai išvirs.
    Tuomet pridėkite krapų, prieskonių, pavirkite dar apie 5 min. ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Kamilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų