Lęšius išmirkykite ir išvirkite vandenyje maišytu su pienu, trintomis česnako galvutėmis, tarkuota imbiero šaknimi 2 a.š. Išbrinkusius lęšius dedame į puodą, į jį pilame kokosų pieną, smulkintą svogūną, tarkuotą morkytę, kario prieskonių. Paverdame apie 10 min. ant lėtos ugnies, tada supilame jogurtą. Išmaišome, jei norima galima įmaišyti vištienos gabaliukų.
Labai šildanti, švelni ir soti sriuba.
skanaus !
Autorius: Elinda
INGREDIENTAI:
3 česnakų
2 arbatiniai šaukšteliai imbierų (šaknis)
200 gramų lešių (žalieji)
1 vienetas morkų
0.5 vieneto svogūnų
šiek tiek pieno
100 mililitrų jogurto (natūralus)
1 vienetas kokosų (pienas)
šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lęšius išmirkykite ir išvirkite vandenyje maišytu su pienu, trintomis česnako galvutėmis, tarkuota imbiero šaknimi 2 a.š. Išbrinkusius lęšius dedame į puodą, į jį pilame kokosų pieną, smulkintą svogūną, tarkuotą morkytę, kario prieskonių. Paverdame apie 10 min. ant lėtos ugnies, tada supilame jogurtą. Išmaišome, jei norima galima įmaišyti vištienos gabaliukų.