• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/10 gramo cinamono
  • 1 gramas cukraus
  • 15 gramų obuolių
  • 7 gramai svogūnų
  • 7 gramai taukų (riebalų)
  • 90 gramų jautienos kepenų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 gramai citrinos rūgšties
  • 20 gramų grietinės
  • 40 mililitrų sultinio (mėsos)
  • 10 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautos, lazdelėmis supjaustytos kepenėlės 4 val. marinuojamos vandenyje su citrinos rūgštimi. Po to pavoliojamos miltuose, sumaišytuose su druska, ir apkepamos. Apkeptos kepenėlės sudedamos į puodą, užpilamos sultiniu, įdedama nuplikytų razinų, pusžiedžiais supjaustytų ir pakepintų svogūnų, skiltelėmis supjaustytų obuolių ir troškinama.

    Baigiant troškinti pridedama cukraus, cinamono ir grietinės.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų