INGREDIENTAI:
- 1/10 gramo cinamono
- 1 gramas cukraus
- 15 gramų obuolių
- 7 gramai svogūnų
- 7 gramai taukų (riebalų)
- 90 gramų jautienos kepenų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 gramai citrinos rūgšties
- 20 gramų grietinės
- 40 mililitrų sultinio (mėsos)
- 10 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplautos, lazdelėmis supjaustytos kepenėlės 4 val. marinuojamos vandenyje su citrinos rūgštimi. Po to pavoliojamos miltuose, sumaišytuose su druska, ir apkepamos. Apkeptos kepenėlės sudedamos į puodą, užpilamos sultiniu, įdedama nuplikytų razinų, pusžiedžiais supjaustytų ir pakepintų svogūnų, skiltelėmis supjaustytų obuolių ir troškinama.
Baigiant troškinti pridedama cukraus, cinamono ir grietinės.
REKLAMA