Avokadus nulupkite, išimkite kauliukus ir susmulkinkite. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Susmulkinkite pekino kopūstą ir viską sumaišykite viename dubenyje. Viską apšlakstykite laimo sulčių, sojos padažo, raudonojo vyno acto bei cukraus mišiniu. Skanaus.
Autorius: Lidija
INGREDIENTAI:
3 vienetai avokadų
1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudasis)
1 vienetas svogūnų (raudonieji)
1/3 stiklinės sojos padažo
0.5 vieneto pekino kopūstų
4 valgomieji šaukštai sulčių (laimo)
1/3 stiklinės vyno acto (raudonasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avokadus nulupkite, išimkite kauliukus ir susmulkinkite. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Susmulkinkite pekino kopūstą ir viską sumaišykite viename dubenyje. Viską apšlakstykite laimo sulčių, sojos padažo, raudonojo vyno acto bei cukraus mišiniu. Skanaus.