• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • šiek tiek razinų
  • 2 vienetai kisieliaus (pakelis)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 5 kiaušinius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus. Į plakinį supilti visus likusius produktus (aliejų, 2 pokelius kisieliaus miltelių, miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų). Paruošus tešlą - masę supilti į formą, sudedant džiovintus vaisius (jeigu norima).

    P.S. Razinas geriausia nuplovus apdžiovinti ir apvoliojus miltuose sudėti į pyrago masę (tada nusukrenta į krūvą.).

    KEPTI: 200 laipsnių orkaitėje 45 min.

    Geriau pikrti kokybiškesnį kisieliaus mišinį.

Autorius: SImonalka

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • šiek tiek razinų
  • 2 vienetai kisieliaus (pakelis)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 5 kiaušinius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus. Į plakinį supilti visus likusius produktus (aliejų, 2 pokelius kisieliaus miltelių, miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų). Paruošus tešlą - masę supilti į formą, sudedant džiovintus vaisius (jeigu norima).

    P.S. Razinas geriausia nuplovus apdžiovinti ir apvoliojus miltuose sudėti į pyrago masę (tada nusukrenta į krūvą.).

    KEPTI: 200 laipsnių orkaitėje 45 min.

    Geriau pikrti kokybiškesnį kisieliaus mišinį.

Autorius: SImonalka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų