Iš mielių, cukraus bei pieno paruošti įmaišalą ir palaikyti keletą minučių, kad pakiltų. Miltus sumaišyti su žiupsneliu druskos, piltį į įmaišalą, dėti sviestą ir suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir 15-20min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Paskui dar kartą gerai išminkyti ir iškočioti. Tešlą dėti ant riebalais išteptos skardos. Ant picos paskirstyti pjaustytas griežinėliais dešreles, pomidorą, agurkėlius, paprikas ir sudėti alyvuoges bei sutarkuota sūrį. Dėti į iš anksto iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą į orkaitę ir kepti apie 30min. Iškeptą picą apibarstyti picai skirtais prieskoniais. Padažui sutarkuoti česnaką, užpilti majonezą, grietinę, paskaninti druska bei pipirais ir supjaustytais žalumynais. Skanaus!
Iš mielių, cukraus bei pieno paruošti įmaišalą ir palaikyti keletą minučių, kad pakiltų. Miltus sumaišyti su žiupsneliu druskos, piltį į įmaišalą, dėti sviestą ir suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir 15-20min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Paskui dar kartą gerai išminkyti ir iškočioti. Tešlą dėti ant riebalais išteptos skardos. Ant picos paskirstyti pjaustytas griežinėliais dešreles, pomidorą, agurkėlius, paprikas ir sudėti alyvuoges bei sutarkuota sūrį. Dėti į iš anksto iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą į orkaitę ir kepti apie 30min. Iškeptą picą apibarstyti picai skirtais prieskoniais. Padažui sutarkuoti česnaką, užpilti majonezą, grietinę, paskaninti druska bei pipirais ir supjaustytais žalumynais. Skanaus!