• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai paprikų
  • šiek tiek kiaulienos (ar kita mėsa)
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek alaus (silpniausias)
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek prieskonių (charčio)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės 8 lazanijos lakštų.

    Mėsytę labai plonai supjaustome ir įdedam į atskirą dubenį, pripiltą 50 ml alaus, palaikome 7-10 min.
    Tuo metu lakštus išvoliojame miltuose, sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su charčio prieskoniais.
    Paprikas supjaustome labai smulkiai, kad išsiskirtų sultys.
    Smulkintas paprikas sumaišome su sūriu ir užpilame alaus.
    Iš alaus po nurodyto laiko išimame mėsą, ant jos užpilame supjaustytos paprikos sulčių.
    Ant lakštų pakaitomis dedame mėsą ir sūrį. Virtuviniu teptuku ištepame lakštų kraštus alumi. Užpilame truputį charčio prieskonių ir kepame orkaitėje :) Skanaus.

Autorius: markus ir ko restoranas

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai paprikų
  • šiek tiek kiaulienos (ar kita mėsa)
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek alaus (silpniausias)
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek prieskonių (charčio)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės 8 lazanijos lakštų.

    Mėsytę labai plonai supjaustome ir įdedam į atskirą dubenį, pripiltą 50 ml alaus, palaikome 7-10 min.
    Tuo metu lakštus išvoliojame miltuose, sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su charčio prieskoniais.
    Paprikas supjaustome labai smulkiai, kad išsiskirtų sultys.
    Smulkintas paprikas sumaišome su sūriu ir užpilame alaus.
    Iš alaus po nurodyto laiko išimame mėsą, ant jos užpilame supjaustytos paprikos sulčių.
    Ant lakštų pakaitomis dedame mėsą ir sūrį. Virtuviniu teptuku ištepame lakštų kraštus alumi. Užpilame truputį charčio prieskonių ir kepame orkaitėje :) Skanaus.

Autorius: markus ir ko restoranas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų