150 gramų vištos filė (krūtinėlė, lengvai parūkyta)
5 vienetai pievagrybių
1 vienetas lydyto sūrio (tepamas, indelis)
1 vienetas lavašo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morką pavirkite tiek, kad suminkštėtų ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Vištienos krūtinėlę taip pat supjaustykite plonomis juostelėmis. Pievagrybius, supjaustę griežinėliais, apkepinkite su susmulkintu svogūnu. Tada paimkite lavašą ir jį sutepkite tepamu sūreliu. Šaukšteliu berkite pakepintus pievagrybius su svogūnu ir paskirstykite po visą lavašą, po to išdėliokite plonomis juostelėmis supjaustyta morką ir vištieną. Lavašą susukite į ritinį, tada į maistinę plėvelę ir dėkit į šaldytuvą kelioms valandoms. Prieš patiekiant supjaustykite 4–5 cm pločio griežinėliais. Skanūs tiek šalti, tiek šilti. Skanaus!
Autorius: Asta
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
150 gramų vištos filė (krūtinėlė, lengvai parūkyta)
5 vienetai pievagrybių
1 vienetas lydyto sūrio (tepamas, indelis)
1 vienetas lavašo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morką pavirkite tiek, kad suminkštėtų ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Vištienos krūtinėlę taip pat supjaustykite plonomis juostelėmis. Pievagrybius, supjaustę griežinėliais, apkepinkite su susmulkintu svogūnu. Tada paimkite lavašą ir jį sutepkite tepamu sūreliu. Šaukšteliu berkite pakepintus pievagrybius su svogūnu ir paskirstykite po visą lavašą, po to išdėliokite plonomis juostelėmis supjaustyta morką ir vištieną. Lavašą susukite į ritinį, tada į maistinę plėvelę ir dėkit į šaldytuvą kelioms valandoms. Prieš patiekiant supjaustykite 4–5 cm pločio griežinėliais. Skanūs tiek šalti, tiek šilti. Skanaus!