• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai medaus
  • 4 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas jautienos
  • 50 mililitrų vandens
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 125 mililitrai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (milteliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kumino (sėklos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vandenyje ištirpiname druską. Įmaišome aliejų, citrinos sultis, čili ir medų.
    Ant jautienos (su kaulu) sudedame česnako skilteles, svogūnų žiedelius ir kumino sėklas.
    Mėsą užpilame pasiruoštu marinatu.
    Laikome mėsą vėsioje vietoje apie 6-8 valandas.
    Kepame lauke ant žarijų.

Autorius: Jadvyga

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai medaus
  • 4 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas jautienos
  • 50 mililitrų vandens
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 125 mililitrai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (milteliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kumino (sėklos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vandenyje ištirpiname druską. Įmaišome aliejų, citrinos sultis, čili ir medų.
    Ant jautienos (su kaulu) sudedame česnako skilteles, svogūnų žiedelius ir kumino sėklas.
    Mėsą užpilame pasiruoštu marinatu.
    Laikome mėsą vėsioje vietoje apie 6-8 valandas.
    Kepame lauke ant žarijų.

Autorius: Jadvyga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų