• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 3 česnakų (smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • šiek tiek kiaulienos šonkaulių (ar jautienos šonkauliai)
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 4 valgomieji šaukštai romo (tamsus)
  • 1 arbatinis šaukštelis tabasko padažo
  • 3 valgomieji šaukštai vorčesterio padažo
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus apšlakstome aliejumi bei citrinų sultimis ir apkepame maždaug 180 laipsnių orkaiteje valandą, pusantros.

    Nuo šio marinato mėsytė būna ypač aromatinga ir sultinga.

    Iš visų kitų produktų sumaišome marinatą, į jį sudedame iškeptus šonkauliukus ir paliekame šaldytuve geriausiai per naktį. Tada įkaitiname orkaitę ir kepame ant grotelių apie 20 minučių, vis pašlakstydami marinatu, kol gražiai apskrus. Garnyrui puikiai tinka bulvės, rauginti agurkėliai, paprikos, konservuoti kukurūzai arba tiesiog virtos kukurūzų burbuolės ar žirniai.

    Skonis neišpasakytas... Marinatas legenda :) Puikiai tinka gurmanams su raudono vyno taure ir tikriems vyrams su alaus bonkute :)
    Skanaus.

Autorius: elinda

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 3 česnakų (smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • šiek tiek kiaulienos šonkaulių (ar jautienos šonkauliai)
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 4 valgomieji šaukštai romo (tamsus)
  • 1 arbatinis šaukštelis tabasko padažo
  • 3 valgomieji šaukštai vorčesterio padažo
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus apšlakstome aliejumi bei citrinų sultimis ir apkepame maždaug 180 laipsnių orkaiteje valandą, pusantros.

    Nuo šio marinato mėsytė būna ypač aromatinga ir sultinga.

    Iš visų kitų produktų sumaišome marinatą, į jį sudedame iškeptus šonkauliukus ir paliekame šaldytuve geriausiai per naktį. Tada įkaitiname orkaitę ir kepame ant grotelių apie 20 minučių, vis pašlakstydami marinatu, kol gražiai apskrus. Garnyrui puikiai tinka bulvės, rauginti agurkėliai, paprikos, konservuoti kukurūzai arba tiesiog virtos kukurūzų burbuolės ar žirniai.

    Skonis neišpasakytas... Marinatas legenda :) Puikiai tinka gurmanams su raudono vyno taure ir tikriems vyrams su alaus bonkute :)
    Skanaus.

Autorius: elinda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų