• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto prancūziškas batonas
  • 100 gramų sūdytos lašišos
  • Aptepimui:
  • 40 gramų sviesto
  • Kremui:
  • 100 gramų kreminės varškės
  • 0.5 vieneto citrinų sultys
  • 0.5 arbatinio šaukštelio dižono garstyčios
  • 1/4 arbatinio šaukštelio krienų
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
  • 0.5 žiupsnelio druskos
  • Pabarstymui:
  • 1 pundelis krapų

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto prancūziškas batonas
  • 100 gramų sūdytos lašišos
  • Aptepimui:
  • 40 gramų sviesto
  • Kremui:
  • 100 gramų kreminės varškės
  • 0.5 vieneto citrinų sultys
  • 0.5 arbatinio šaukštelio dižono garstyčios
  • 1/4 arbatinio šaukštelio krienų
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
  • 0.5 žiupsnelio druskos
  • Pabarstymui:
  • 1 pundelis krapų

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis. Paskrudinti sausoje keptuvėje, skrudintuvėje ar orkaitėje.
  2. Į varškės kremą įspausti citrinos sulčių, dėti garstyčias, krienus, pagardinti pipirais ir druska, kruopščiai išmaišyti.
  3. Ant duonos riekelių tepti sviestą, dėti po gabaliuką lašišos, užtepti varškės kremu ir pagardinti krapais. Skanaus!

Autorius: Vytenis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų