Žuvies filė supjaustyti kubeliais, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska, pipirais ir smulkintomis petražolėmis. Palaikyti šaldytuve 0,5-1 h. Suverti ant mediniu iešmelių ir kepti grilio keptuvėje arba lauke kaip šašlykus.
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
500 gramų lašišų (filė)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustyti kubeliais, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska, pipirais ir smulkintomis petražolėmis. Palaikyti šaldytuve 0,5-1 h. Suverti ant mediniu iešmelių ir kepti grilio keptuvėje arba lauke kaip šašlykus.