Sumaišykite viename dubenyje lašišos faršą, majonezą citrinos sultis, džiūvėsėlius, vandenį, smulkintą salierą, petražoles, česnakus, druską bei pipirus. Jei matysite, kad masė per daug biri, galite įmaišyti apie 1,5 šaukšto krakmolo, kad masė geriau sukibtų. Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir vartant kepkite jame suformuotus kotletus. Patiekite šiltus su Jūsų mėgstamu garnyru. Skanaus.
Autorius: Natalija
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų (sultys)
2 valgomieji šaukštai česnakų (smulkinti)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
1 vienetas salierų (stiebai)
450 gramų lašišų (faršas)
3/4 stiklinės džiūvesėlių (grūsti su žalumynais)
1/4 stiklinės majonezo
3/4 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite viename dubenyje lašišos faršą, majonezą citrinos sultis, džiūvėsėlius, vandenį, smulkintą salierą, petražoles, česnakus, druską bei pipirus. Jei matysite, kad masė per daug biri, galite įmaišyti apie 1,5 šaukšto krakmolo, kad masė geriau sukibtų. Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir vartant kepkite jame suformuotus kotletus. Patiekite šiltus su Jūsų mėgstamu garnyru. Skanaus.