• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (išspaustos sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų (sukapotos)
  • 2 vienetai pomidorų pastos (stambiai pjaustyti)
  • 200 gramų lašišų (filė su oda)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas čili pipirų (be sėklų, smulkintas)
  • 1 vienetas cukinijos (lazdelėmis pjaustyta)
  • šiek tiek šparagų
  • 115 gramų kuskuso

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suberkite į dubenį manų krupinius ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad būtų apsemti. Atidėkite į šalį 3 min., kad išmirktų. Skersai supjaustykite lašišą piršto didumo gabaliukais, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska bei pipirais. Įkaitinkite nedidelę keptuvę su nesvylančia danga, sudėkite lašišos gabaliukus. Įmeskite cukinijas, šparagų ūglius, aitriąsias paprikas ir kepkite 2 minutes (po minutės lašišą apverskite). Į kruopinius įmaišykite pomidorus, įpilkite citrinos sulčių ir 4 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, įberkite kalendų ir pabarstykite prieskonių pagal skonį. Į lėkštę išdekite lašišos gabaliukus (daržoves palikite keptuvėje), o į keptuvę sudėkite kruopinius. Sumaišykite, tada į keptuvę vėl sudėkite lašišos gabaliukus (ant kruopinių), uždenkite ir kepkite apie 2 min ant nedidelės ugnies. Tada viską iškelkite į lėkštę. Greita ir skanu. Skanaus

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (išspaustos sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų (sukapotos)
  • 2 vienetai pomidorų pastos (stambiai pjaustyti)
  • 200 gramų lašišų (filė su oda)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas čili pipirų (be sėklų, smulkintas)
  • 1 vienetas cukinijos (lazdelėmis pjaustyta)
  • šiek tiek šparagų
  • 115 gramų kuskuso

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suberkite į dubenį manų krupinius ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad būtų apsemti. Atidėkite į šalį 3 min., kad išmirktų. Skersai supjaustykite lašišą piršto didumo gabaliukais, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska bei pipirais. Įkaitinkite nedidelę keptuvę su nesvylančia danga, sudėkite lašišos gabaliukus. Įmeskite cukinijas, šparagų ūglius, aitriąsias paprikas ir kepkite 2 minutes (po minutės lašišą apverskite). Į kruopinius įmaišykite pomidorus, įpilkite citrinos sulčių ir 4 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, įberkite kalendų ir pabarstykite prieskonių pagal skonį. Į lėkštę išdekite lašišos gabaliukus (daržoves palikite keptuvėje), o į keptuvę sudėkite kruopinius. Sumaišykite, tada į keptuvę vėl sudėkite lašišos gabaliukus (ant kruopinių), uždenkite ir kepkite apie 2 min ant nedidelės ugnies. Tada viską iškelkite į lėkštę. Greita ir skanu. Skanaus

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų