Suberkite į dubenį manų krupinius ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad būtų apsemti. Atidėkite į šalį 3 min., kad išmirktų. Skersai supjaustykite lašišą piršto didumo gabaliukais, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska bei pipirais. Įkaitinkite nedidelę keptuvę su nesvylančia danga, sudėkite lašišos gabaliukus. Įmeskite cukinijas, šparagų ūglius, aitriąsias paprikas ir kepkite 2 minutes (po minutės lašišą apverskite). Į kruopinius įmaišykite pomidorus, įpilkite citrinos sulčių ir 4 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, įberkite kalendų ir pabarstykite prieskonių pagal skonį. Į lėkštę išdekite lašišos gabaliukus (daržoves palikite keptuvėje), o į keptuvę sudėkite kruopinius. Sumaišykite, tada į keptuvę vėl sudėkite lašišos gabaliukus (ant kruopinių), uždenkite ir kepkite apie 2 min ant nedidelės ugnies. Tada viską iškelkite į lėkštę. Greita ir skanu. Skanaus
Suberkite į dubenį manų krupinius ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad būtų apsemti. Atidėkite į šalį 3 min., kad išmirktų. Skersai supjaustykite lašišą piršto didumo gabaliukais, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska bei pipirais. Įkaitinkite nedidelę keptuvę su nesvylančia danga, sudėkite lašišos gabaliukus. Įmeskite cukinijas, šparagų ūglius, aitriąsias paprikas ir kepkite 2 minutes (po minutės lašišą apverskite). Į kruopinius įmaišykite pomidorus, įpilkite citrinos sulčių ir 4 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, įberkite kalendų ir pabarstykite prieskonių pagal skonį. Į lėkštę išdekite lašišos gabaliukus (daržoves palikite keptuvėje), o į keptuvę sudėkite kruopinius. Sumaišykite, tada į keptuvę vėl sudėkite lašišos gabaliukus (ant kruopinių), uždenkite ir kepkite apie 2 min ant nedidelės ugnies. Tada viską iškelkite į lėkštę. Greita ir skanu. Skanaus