REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama. - Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
- Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
- Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
REKLAMA