• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus (1 pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų produktų užminkome minkštą tešlą, truputį tešlos paliekame patrupinti ant pyrago, o iš likusios išklojame formos dugną ir šonus.

    VARŠKINĖ MASĖ:

    250 g rikotos sūrio;
    2 v.š. citrinos sulčių;
    2 v.š. cukraus pudros;
    1 kiaušinis;
    20 g krakmolo;
    1 pak. vanil. cukraus;
    2 v.š. citrininių cukatų.

    Viską gerai išsukame.

    AGUONŲ MASĖ:
    125 ml verdančio pieno;
    40 g cukraus;
    70 g maltų aguonų;
    1 kiaušinis;
    30 g džiūvėsėlių.

    Maltas aguonas užpilame verdančiu pienu ir atvėsiname. Sudedame cukrų, kiaušinį ir džiūvėsėlius, gerai išsukame.

    Ant tešlos dedame ratais įdarus, pabarstome tešlos trupiniais ir kepame 45 min. 170C temperatūroje.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus (1 pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų produktų užminkome minkštą tešlą, truputį tešlos paliekame patrupinti ant pyrago, o iš likusios išklojame formos dugną ir šonus.

    VARŠKINĖ MASĖ:

    250 g rikotos sūrio;
    2 v.š. citrinos sulčių;
    2 v.š. cukraus pudros;
    1 kiaušinis;
    20 g krakmolo;
    1 pak. vanil. cukraus;
    2 v.š. citrininių cukatų.

    Viską gerai išsukame.

    AGUONŲ MASĖ:
    125 ml verdančio pieno;
    40 g cukraus;
    70 g maltų aguonų;
    1 kiaušinis;
    30 g džiūvėsėlių.

    Maltas aguonas užpilame verdančiu pienu ir atvėsiname. Sudedame cukrų, kiaušinį ir džiūvėsėlius, gerai išsukame.

    Ant tešlos dedame ratais įdarus, pabarstome tešlos trupiniais ir kepame 45 min. 170C temperatūroje.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų