INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 150 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus (1 pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų produktų užminkome minkštą tešlą, truputį tešlos paliekame patrupinti ant pyrago, o iš likusios išklojame formos dugną ir šonus.
VARŠKINĖ MASĖ:
250 g rikotos sūrio;
2 v.š. citrinos sulčių;
2 v.š. cukraus pudros;
1 kiaušinis;
20 g krakmolo;
1 pak. vanil. cukraus;
2 v.š. citrininių cukatų.
Viską gerai išsukame.
AGUONŲ MASĖ:
125 ml verdančio pieno;
40 g cukraus;
70 g maltų aguonų;
1 kiaušinis;
30 g džiūvėsėlių.
Maltas aguonas užpilame verdančiu pienu ir atvėsiname. Sudedame cukrų, kiaušinį ir džiūvėsėlius, gerai išsukame.
Ant tešlos dedame ratais įdarus, pabarstome tešlos trupiniais ir kepame 45 min. 170C temperatūroje.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 150 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus (1 pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų produktų užminkome minkštą tešlą, truputį tešlos paliekame patrupinti ant pyrago, o iš likusios išklojame formos dugną ir šonus.
VARŠKINĖ MASĖ:
250 g rikotos sūrio;
2 v.š. citrinos sulčių;
2 v.š. cukraus pudros;
1 kiaušinis;
20 g krakmolo;
1 pak. vanil. cukraus;
2 v.š. citrininių cukatų.
Viską gerai išsukame.
AGUONŲ MASĖ:
125 ml verdančio pieno;
40 g cukraus;
70 g maltų aguonų;
1 kiaušinis;
30 g džiūvėsėlių.
Maltas aguonas užpilame verdančiu pienu ir atvėsiname. Sudedame cukrų, kiaušinį ir džiūvėsėlius, gerai išsukame.
Ant tešlos dedame ratais įdarus, pabarstome tešlos trupiniais ir kepame 45 min. 170C temperatūroje.
Autorius: Rita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI