Gabaliuką citrinos žievelės, gabalėlį imbiero šaknies sumalti su nuplautais bei padžiovintais vaisiais ir juos išmaišyti su medumi. Sausainius sumalti mėsmale kartu su riešutais ir šią masę padalinti į 2 dalis. Vieną dalį sumaišyti su vaisių mase, gaminti kukulius ir juos apvolioti likusiuose trupiniuose. Skanaus.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
100 gramų abrikosų (džiovinti)
1 vienetas citrinų
šiek tiek imbierų (gabalėliais)
200 gramų lazdyno reišutų
1 valgomasis šaukštas medaus
100 gramų persikų (džiovinti)
100 gramų slyvų (džiovintos)
150 gramų sausainių
100 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gabaliuką citrinos žievelės, gabalėlį imbiero šaknies sumalti su nuplautais bei padžiovintais vaisiais ir juos išmaišyti su medumi. Sausainius sumalti mėsmale kartu su riešutais ir šią masę padalinti į 2 dalis. Vieną dalį sumaišyti su vaisių mase, gaminti kukulius ir juos apvolioti likusiuose trupiniuose. Skanaus.