• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (tarkuota žievelė)
  • 1 vienetas citrinų (tarkuota žievelė)
  • 15 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 350 gramų jaučio kumpio
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų (tarkuota žievelė)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kumino (arba kmynai)
  • 0.5 stiklinės sulčių (apelsinų)
  • 0.5 stiklinės sulčių (citrinų)
  • 0.5 stiklinės sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome marinatą iš cielų česnakų skiltelių, druskos, pipirų, vaisių sulčių bei tarkuotų žievelių ir kumino sėklų (arba kmynų).
    Gautu marinatu apipilame nepjaustytą jautienos kumpį ir palaikome apie 1 valandą.
    Nemarinuokite ilgai, nes šis marinatas yra labai rūgštus.
    Mėsai išsimarinavus dedame kepsnį ant grotelių ir kepame virš įkaitusių žarijų.
    Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru bei padažu.
    Skanaus!

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (tarkuota žievelė)
  • 1 vienetas citrinų (tarkuota žievelė)
  • 15 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 350 gramų jaučio kumpio
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų (tarkuota žievelė)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kumino (arba kmynai)
  • 0.5 stiklinės sulčių (apelsinų)
  • 0.5 stiklinės sulčių (citrinų)
  • 0.5 stiklinės sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome marinatą iš cielų česnakų skiltelių, druskos, pipirų, vaisių sulčių bei tarkuotų žievelių ir kumino sėklų (arba kmynų).
    Gautu marinatu apipilame nepjaustytą jautienos kumpį ir palaikome apie 1 valandą.
    Nemarinuokite ilgai, nes šis marinatas yra labai rūgštus.
    Mėsai išsimarinavus dedame kepsnį ant grotelių ir kepame virš įkaitusių žarijų.
    Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru bei padažu.
    Skanaus!

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų