• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 800 gramų jautienos
  • 150 mililitrų apelsinų sulčių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kumino (sėklos arba kmynai)
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (smulkiai tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutriname česnakus ir sumaišome su druska, pipirais, citrinos žievele ir kuminu.
    Šiuo prieskonių mišiniu įtriname jautieną.
    Mėsą užpilame apelsinų ir citrinų sultimis.
    Marinuojame apie 1 parą.
    Kepame orkaitėje ar lauke ant karštų žarijų.
    Skanaus :-)

Autorius: Evita

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 800 gramų jautienos
  • 150 mililitrų apelsinų sulčių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kumino (sėklos arba kmynai)
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (smulkiai tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutriname česnakus ir sumaišome su druska, pipirais, citrinos žievele ir kuminu.
    Šiuo prieskonių mišiniu įtriname jautieną.
    Mėsą užpilame apelsinų ir citrinų sultimis.
    Marinuojame apie 1 parą.
    Kepame orkaitėje ar lauke ant karštų žarijų.
    Skanaus :-)

Autorius: Evita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų