Sutriname česnakus ir sumaišome su druska, pipirais, citrinos žievele ir kuminu. Šiuo prieskonių mišiniu įtriname jautieną. Mėsą užpilame apelsinų ir citrinų sultimis. Marinuojame apie 1 parą. Kepame orkaitėje ar lauke ant karštų žarijų. Skanaus :-)
Autorius: Evita
INGREDIENTAI:
4 česnakų
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
800 gramų jautienos
150 mililitrų apelsinų sulčių
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
2 arbatiniai šaukšteliai kumino (sėklos arba kmynai)
Sutriname česnakus ir sumaišome su druska, pipirais, citrinos žievele ir kuminu. Šiuo prieskonių mišiniu įtriname jautieną. Mėsą užpilame apelsinų ir citrinų sultimis. Marinuojame apie 1 parą. Kepame orkaitėje ar lauke ant karštų žarijų. Skanaus :-)