Kriaušes nuplauti, nulupti odelę, perpjauti per pusę ir išskobti vidų. Graikinius riešutus susmulkinti ir apkepinti keptuvėje be aliejaus. Tada sumaišyti su lydytu sūreliu. Šiuo įdaru įdaryti kriaušes ir jas sujungti. Sutvirtinti mediniu pagaliuku arba siūlu. Aliejų įkaitinti fritiūrinėje arba puode. Kiaušinius suplakti ir sumaišyti su miltais iki vientisos masės. Šioje masėje ir po to džiūvėsėliuose išvolioti kriaušes ir kepti fritiūrinėje. Iškeptas kriaušes palaikyti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai, ištraukti pagaliukus ar siūlus. Patiekiant aplieti vyšnių sirupu, papuošti mėtos lapeliu.
Kriaušes nuplauti, nulupti odelę, perpjauti per pusę ir išskobti vidų. Graikinius riešutus susmulkinti ir apkepinti keptuvėje be aliejaus. Tada sumaišyti su lydytu sūreliu. Šiuo įdaru įdaryti kriaušes ir jas sujungti. Sutvirtinti mediniu pagaliuku arba siūlu. Aliejų įkaitinti fritiūrinėje arba puode. Kiaušinius suplakti ir sumaišyti su miltais iki vientisos masės. Šioje masėje ir po to džiūvėsėliuose išvolioti kriaušes ir kepti fritiūrinėje. Iškeptas kriaušes palaikyti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai, ištraukti pagaliukus ar siūlus. Patiekiant aplieti vyšnių sirupu, papuošti mėtos lapeliu.