• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų graikinių riešutų
  • 8 vienetai kriaušių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 300 gramų džiūvesėlių
  • 200 mililitrų sirupo (vyšnių)
  • 300 mililitrų aliejaus
  • 200 gramų sūris (lydytas, švelnaus skonio)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kriaušes nuplauti, nulupti odelę, perpjauti per pusę ir išskobti vidų.
    Graikinius riešutus susmulkinti ir apkepinti keptuvėje be aliejaus. Tada sumaišyti su lydytu sūreliu. Šiuo įdaru įdaryti kriaušes ir jas sujungti. Sutvirtinti mediniu pagaliuku arba siūlu.
    Aliejų įkaitinti fritiūrinėje arba puode.
    Kiaušinius suplakti ir sumaišyti su miltais iki vientisos masės. Šioje masėje ir po to džiūvėsėliuose išvolioti kriaušes ir kepti fritiūrinėje.
    Iškeptas kriaušes palaikyti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai, ištraukti pagaliukus ar siūlus.
    Patiekiant aplieti vyšnių sirupu, papuošti mėtos lapeliu.

Autorius: Lilija

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų graikinių riešutų
  • 8 vienetai kriaušių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 300 gramų džiūvesėlių
  • 200 mililitrų sirupo (vyšnių)
  • 300 mililitrų aliejaus
  • 200 gramų sūris (lydytas, švelnaus skonio)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kriaušes nuplauti, nulupti odelę, perpjauti per pusę ir išskobti vidų.
    Graikinius riešutus susmulkinti ir apkepinti keptuvėje be aliejaus. Tada sumaišyti su lydytu sūreliu. Šiuo įdaru įdaryti kriaušes ir jas sujungti. Sutvirtinti mediniu pagaliuku arba siūlu.
    Aliejų įkaitinti fritiūrinėje arba puode.
    Kiaušinius suplakti ir sumaišyti su miltais iki vientisos masės. Šioje masėje ir po to džiūvėsėliuose išvolioti kriaušes ir kepti fritiūrinėje.
    Iškeptas kriaušes palaikyti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai, ištraukti pagaliukus ar siūlus.
    Patiekiant aplieti vyšnių sirupu, papuošti mėtos lapeliu.

Autorius: Lilija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų