Ryžius išvirti. Atvėsinti. Sumaišyti su razinomis, cinamonu, kardamonu ir medumi. Kriaušes perpjauti per pusę, išskobti, įdaryti, sudėti į kepimo indą. Įpilti truputį vandens. Uždengti kriaušes folga ir iškepti 180 laipsnių orkaitėje (apie 30 min.) Avietes sumalti su cukrumi mikseryje. Patiekti kriaušes šiltas, aplietas aviečių padažu.
Autorius: Aiva
INGREDIENTAI:
200 gramų aviečių
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
šiek tiek kardamono
3 vienetai kriaušių
1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
100 gramų ryžių
30 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius išvirti. Atvėsinti. Sumaišyti su razinomis, cinamonu, kardamonu ir medumi. Kriaušes perpjauti per pusę, išskobti, įdaryti, sudėti į kepimo indą. Įpilti truputį vandens. Uždengti kriaušes folga ir iškepti 180 laipsnių orkaitėje (apie 30 min.) Avietes sumalti su cukrumi mikseryje. Patiekti kriaušes šiltas, aplietas aviečių padažu.