• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 4 česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas porų
  • 200 mililitrų baltojo vyno
  • 100 mililitrų pieno
  • 3 vienetai raugintų agurkų
  • 100 gramų krevečių be kevalo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą pilti aliejaus ir apkepti česnaką, porą, morkas, sudėti krevetes, virtas bulves, užpilti vynu ir patroškinti 15 min. Dėti druskytės, įpilti pienuko, sudėti pjaustytus agurkiukus.

    Skanaus!

Autorius: justina

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 4 česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas porų
  • 200 mililitrų baltojo vyno
  • 100 mililitrų pieno
  • 3 vienetai raugintų agurkų
  • 100 gramų krevečių be kevalo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą pilti aliejaus ir apkepti česnaką, porą, morkas, sudėti krevetes, virtas bulves, užpilti vynu ir patroškinti 15 min. Dėti druskytės, įpilti pienuko, sudėti pjaustytus agurkiukus.

    Skanaus!

Autorius: justina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų