INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 4 česnakų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas porų
- 200 mililitrų baltojo vyno
- 100 mililitrų pieno
- 3 vienetai raugintų agurkų
- 100 gramų krevečių be kevalo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą pilti aliejaus ir apkepti česnaką, porą, morkas, sudėti krevetes, virtas bulves, užpilti vynu ir patroškinti 15 min. Dėti druskytės, įpilti pienuko, sudėti pjaustytus agurkiukus.
Skanaus!
Autorius: justina
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 4 česnakų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas porų
- 200 mililitrų baltojo vyno
- 100 mililitrų pieno
- 3 vienetai raugintų agurkų
- 100 gramų krevečių be kevalo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą pilti aliejaus ir apkepti česnaką, porą, morkas, sudėti krevetes, virtas bulves, užpilti vynu ir patroškinti 15 min. Dėti druskytės, įpilti pienuko, sudėti pjaustytus agurkiukus.
Skanaus!
Autorius: justina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI