Vyną supilkite į keptuvę ir kaitinkite 2 -3 minutes, kad nugaruotų alkoholis, pridėkite malto imbiero, citrinos žievelės, druskos, pipirų, česnako ir dar pora minučių pakaitinkite.
Į vyno padažą sudėkite krevetes ir palikite marinuotis 15 minučių.
Krevetes ir pomidoriukus verkite ant medinių iešmelių (išmirkytų vandenyje), iešmus sudėkite ant grotelių ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 3 - 4 minutes.
Vyną supilkite į keptuvę ir kaitinkite 2 -3 minutes, kad nugaruotų alkoholis, pridėkite malto imbiero, citrinos žievelės, druskos, pipirų, česnako ir dar pora minučių pakaitinkite.
Į vyno padažą sudėkite krevetes ir palikite marinuotis 15 minučių.
Krevetes ir pomidoriukus verkite ant medinių iešmelių (išmirkytų vandenyje), iešmus sudėkite ant grotelių ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 3 - 4 minutes.