• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų (trintas)
  • 1 vienetas imbierų (gabaliukas, tarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 10 vienetų pomidorų pastos (slyviniai)
  • 0.5 stiklinės raudonojo vyno
  • 20 vienetų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vyną supilkite į keptuvę ir kaitinkite 2 -3 minutes, kad nugaruotų alkoholis, pridėkite malto imbiero, citrinos žievelės, druskos, pipirų, česnako ir dar pora minučių pakaitinkite.

    Į vyno padažą sudėkite krevetes ir palikite marinuotis 15 minučių.

    Krevetes ir pomidoriukus verkite ant medinių iešmelių (išmirkytų vandenyje), iešmus sudėkite ant grotelių ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 3 - 4 minutes.

    Skanaus :)

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų (trintas)
  • 1 vienetas imbierų (gabaliukas, tarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 10 vienetų pomidorų pastos (slyviniai)
  • 0.5 stiklinės raudonojo vyno
  • 20 vienetų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vyną supilkite į keptuvę ir kaitinkite 2 -3 minutes, kad nugaruotų alkoholis, pridėkite malto imbiero, citrinos žievelės, druskos, pipirų, česnako ir dar pora minučių pakaitinkite.

    Į vyno padažą sudėkite krevetes ir palikite marinuotis 15 minučių.

    Krevetes ir pomidoriukus verkite ant medinių iešmelių (išmirkytų vandenyje), iešmus sudėkite ant grotelių ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 3 - 4 minutes.

    Skanaus :)

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų