Lašišos filė supjaustykite kubeliais. Išplakite kiaušinius. Lašišą apibarstykite prieskoniais, pavoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet džiūvėsėliuose ir verkite ant iešmelių pakaitomis su krevetėmis. Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol visos pusės gražiai pagels. Iškepusius apšlakstykite citrinos sultimis.
Autorius: Diana
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
1 vienetas kiaušinių
200 gramų lašišų (filė)
5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
100 gramų krevečių be kevalo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos filė supjaustykite kubeliais. Išplakite kiaušinius. Lašišą apibarstykite prieskoniais, pavoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet džiūvėsėliuose ir verkite ant iešmelių pakaitomis su krevetėmis. Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol visos pusės gražiai pagels. Iškepusius apšlakstykite citrinos sultimis.