• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (švieži)
  • šiek tiek krapų
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas ryžių
  • šiek tiek majonezo
  • 1 vienetas krevečių be kevalo (pakelis)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės: nesaldžių kreprelių.

    Ryžius išvirkite. Morkas išvirkite ir supjaustykite kubeliais, agurką taip pat. Krevetes nusausinkite, dalį jų pasilikite puošimui. Viską sudėkite į indą, pagardinkite prieskoniais, druska, majonezu ir išmaišykite. Prieskonius geriau rinkitės specialius, skirtus mišrainėms. Įdarykite krepšelius paruošta mišraine, papuoškite likusiomis krevetėmis, šviežiais krapais.

Autorius: Julija

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (švieži)
  • šiek tiek krapų
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas ryžių
  • šiek tiek majonezo
  • 1 vienetas krevečių be kevalo (pakelis)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės: nesaldžių kreprelių.

    Ryžius išvirkite. Morkas išvirkite ir supjaustykite kubeliais, agurką taip pat. Krevetes nusausinkite, dalį jų pasilikite puošimui. Viską sudėkite į indą, pagardinkite prieskoniais, druska, majonezu ir išmaišykite. Prieskonius geriau rinkitės specialius, skirtus mišrainėms. Įdarykite krepšelius paruošta mišraine, papuoškite likusiomis krevetėmis, šviežiais krapais.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų