INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (švieži)
- šiek tiek krapų
- 3 vienetai morkų
- 1 vienetas ryžių
- šiek tiek majonezo
- 1 vienetas krevečių be kevalo (pakelis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės: nesaldžių kreprelių.
Ryžius išvirkite. Morkas išvirkite ir supjaustykite kubeliais, agurką taip pat. Krevetes nusausinkite, dalį jų pasilikite puošimui. Viską sudėkite į indą, pagardinkite prieskoniais, druska, majonezu ir išmaišykite. Prieskonius geriau rinkitės specialius, skirtus mišrainėms. Įdarykite krepšelius paruošta mišraine, papuoškite likusiomis krevetėmis, šviežiais krapais.
Autorius: Julija
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (švieži)
- šiek tiek krapų
- 3 vienetai morkų
- 1 vienetas ryžių
- šiek tiek majonezo
- 1 vienetas krevečių be kevalo (pakelis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės: nesaldžių kreprelių.
Ryžius išvirkite. Morkas išvirkite ir supjaustykite kubeliais, agurką taip pat. Krevetes nusausinkite, dalį jų pasilikite puošimui. Viską sudėkite į indą, pagardinkite prieskoniais, druska, majonezu ir išmaišykite. Prieskonius geriau rinkitės specialius, skirtus mišrainėms. Įdarykite krepšelius paruošta mišraine, papuoškite likusiomis krevetėmis, šviežiais krapais.
Autorius: Julija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI