• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai lešių
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai lašišų (steikas)
  • šiek tiek batono
  • šiek tiek parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai lešių
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai lašišų (steikas)
  • šiek tiek batono
  • šiek tiek parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį išvirti.
    Daržoves supjaustyti.
    Žuvies sultinį perkošti, sudėti daržoves ir virti 10 min.
    Tada suberti lęšius, sudėti prieskonius, supilti citrinos sultis, sudėti žuvies gabaliukus ir virti, kol lęšiai bus gatavi. Dalį žuvies galima palikti papuošimui.
    Kol sriuba verda, paruošti batono kubelius. Supjaustyti batoną kubeliais ir pakepinti juos svieste kartu su spaustu česnaku ir čili pipirais.
    Sūrį sutarkuoti.
    Išvirtą sriubą suplakti su mikseriu.
    Į lėkštes įdėti batono kubelius, sūrį ir supilti sriubą.
    Skanaus!

Autorius: Lauryna M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų