1.5 litro sultinio (daržovių (gali būti vištienos))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Daržoves supjaustykite kubeliais. Puode užvirkite sultinį ir sumeskite kubeliais susmulkintą vištieną bei daržoves. Virkite, kol suminkštės, ir tuomet sutrinkine blenderiu (ar virtuviniu kombainu). Supilkite grietinėlę, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais ir dar kartą užvirkite. Pabarstykite šviežiais ar šaldytais krapais bei petražolėmis. Tirštą moliūgų sriubą prieš valgydami pasigardinkite grietine. P.S. Jei norite grynai vegetariško varianto, tiesiog nedėkite vištienos. Skanaus!
Autorius: Lijana M.
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 kilogramas moliūgų (minkštimas)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
100 gramų vištos filė
200 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
1.5 litro sultinio (daržovių (gali būti vištienos))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Daržoves supjaustykite kubeliais. Puode užvirkite sultinį ir sumeskite kubeliais susmulkintą vištieną bei daržoves. Virkite, kol suminkštės, ir tuomet sutrinkine blenderiu (ar virtuviniu kombainu). Supilkite grietinėlę, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais ir dar kartą užvirkite. Pabarstykite šviežiais ar šaldytais krapais bei petražolėmis. Tirštą moliūgų sriubą prieš valgydami pasigardinkite grietine. P.S. Jei norite grynai vegetariško varianto, tiesiog nedėkite vištienos. Skanaus!