INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 stiklinės krakmolo
- šiek tiek mairūnų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 2 vienetai kiaušinių
- 25 gramai batono ((riekelė))
- 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek druskos
- 300 gramų krabų
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pusę pieno užkaisti, kitą išmaišyti su krakmolu, supilti į karštą pieną, maišant pavirinti, kol sutirštės. Ataušinti.
Baltos duonos riekę pertrinti, sumaišyti su kiaušinio tryniu ir ataušusia mase. Įberti druskos pagal skonį.
Krabus ir pomidoro riekeles pakepinti svieste, įdėti šaukštelį pomidorų pastos.
Krabus ir pomidorus permaišyti su pudingu, sudėti kiaušinių baltymus išplaktus iki putų, permaišyti, suberti prieskonius.
Gautą masę supilti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Kepti apie 15 minučių vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje.
Papuošti krabų ir pomidorų gabaliukais.
REKLAMA