Išverdame ryžius. Kol jie virs - supjaustome krabų lazdeles, sutarkuojame morką. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi aliejaus suverčiame smulkintą morkytę, kepame tol kol ji įgauna aukso spalvą, dedame krabų lazdeles, vėliau ir anakardžių riešutus (nesmulkintus), o galiausiai - ryžius. Pamaišome, pakepiname ir baigiant kepti įspaudžiame česnako skiltelę. Jokios druskos nereikia dėti, jei norite - gardinkite jūros kopūstais.
Autorius: Vita
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek jūros kopūstų
1 vienetas morkų
šiek tiek ryžių
šiek tiek anakardžio riešutų
šiek tiek krabų lazdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išverdame ryžius. Kol jie virs - supjaustome krabų lazdeles, sutarkuojame morką. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi aliejaus suverčiame smulkintą morkytę, kepame tol kol ji įgauna aukso spalvą, dedame krabų lazdeles, vėliau ir anakardžių riešutus (nesmulkintus), o galiausiai - ryžius. Pamaišome, pakepiname ir baigiant kepti įspaudžiame česnako skiltelę. Jokios druskos nereikia dėti, jei norite - gardinkite jūros kopūstais.