• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek jūros kopūstų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek ryžių
  • šiek tiek anakardžio riešutų
  • šiek tiek krabų lazdelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame ryžius. Kol jie virs - supjaustome krabų lazdeles, sutarkuojame morką. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi aliejaus suverčiame smulkintą morkytę, kepame tol kol ji įgauna aukso spalvą, dedame krabų lazdeles, vėliau ir anakardžių riešutus (nesmulkintus), o galiausiai - ryžius. Pamaišome, pakepiname ir baigiant kepti įspaudžiame česnako skiltelę. Jokios druskos nereikia dėti, jei norite - gardinkite jūros kopūstais.

Autorius: Vita

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek jūros kopūstų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek ryžių
  • šiek tiek anakardžio riešutų
  • šiek tiek krabų lazdelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame ryžius. Kol jie virs - supjaustome krabų lazdeles, sutarkuojame morką. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi aliejaus suverčiame smulkintą morkytę, kepame tol kol ji įgauna aukso spalvą, dedame krabų lazdeles, vėliau ir anakardžių riešutus (nesmulkintus), o galiausiai - ryžius. Pamaišome, pakepiname ir baigiant kepti įspaudžiame česnako skiltelę. Jokios druskos nereikia dėti, jei norite - gardinkite jūros kopūstais.

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų