Dubenyje sumaišyti susmulkintas krabų lazdeles, svogūną, citrinos sultis ir išplaktus kiaušinius. Pagardinti druska ir pipirais. Suberti miltus, supilti alų ir gerai išmaišyti. Įkaitinti keptuvėje aliejų. Dėti po šaukštą masės ir kepti maždaug po 2 min. iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies. Skanaus.
Autorius: Inga
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų (2/3)
šiek tiek alaus (šaltas, 1/3)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
400 gramų krabų lazdelių
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje sumaišyti susmulkintas krabų lazdeles, svogūną, citrinos sultis ir išplaktus kiaušinius. Pagardinti druska ir pipirais. Suberti miltus, supilti alų ir gerai išmaišyti. Įkaitinti keptuvėje aliejų. Dėti po šaukštą masės ir kepti maždaug po 2 min. iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies. Skanaus.