• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (2/3)
  • šiek tiek alaus (šaltas, 1/3)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 400 gramų krabų lazdelių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje sumaišyti susmulkintas krabų lazdeles, svogūną, citrinos sultis ir išplaktus kiaušinius.
    Pagardinti druska ir pipirais.
    Suberti miltus, supilti alų ir gerai išmaišyti.
    Įkaitinti keptuvėje aliejų.
    Dėti po šaukštą masės ir kepti maždaug po 2 min. iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
    Skanaus.

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (2/3)
  • šiek tiek alaus (šaltas, 1/3)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 400 gramų krabų lazdelių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje sumaišyti susmulkintas krabų lazdeles, svogūną, citrinos sultis ir išplaktus kiaušinius.
    Pagardinti druska ir pipirais.
    Suberti miltus, supilti alų ir gerai išmaišyti.
    Įkaitinti keptuvėje aliejų.
    Dėti po šaukštą masės ir kepti maždaug po 2 min. iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
    Skanaus.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų